Dagcursus

Vaarbewijs 1

Dagcursus Klein Vaarbewijs 1

Als varen je hobby is heb je het meest aan een cursus van een ervaren schipper.

Bij Dagcursusvaarbewijs begrijp je binnen één dag alle benodigde theorie voor het Klein Vaarbewijs 1 (KVB1). Dit vaarbewijs is in Nederland verplicht bij een boot van 15 tot 25 meter lang of als die harder kan dan 20 kilometer per uur. Voor het KVB1 heb je onder meer kennis nodig over voorrangssituaties op het water, en over de werking van een boot. Ik help je graag deze kennis binnen één cursusdag van 10.00 tot 16.00 uur te begrijpen.

De cursusdagen zijn op elke zaterdag en maandag; ze vinden plaats in Groningen of Amsterdam.
De prijs voor de dagcursus Klein Vaarbewijs 1 bedraagt €135,00 per persoon (exclusief lesmateriaal) en de lessen worden gegeven in groepsverband.

ACTIE: Cursus t.w.v €235 + boek t.w.v. €22,- + onlinecursus t.w.v €69,- voor €190,-

 

Lesmateriaal

Voor de vaarcursussen wordt gewerkt met de Studiewijzer van Ben Ros het enige boek gemaakt door een onderwijzer en zonder fouten. Na de dagcursus overzie je alle benodigde examenstof voor het Klein Vaarbewijs 1. De kosten voor de studiewijzer bedragen €22,00.

Het lesmateriaal kan aangevuld worden met de examentrainer van €18,50: een handige app die je elke dag een aantal vragen stuurt om te oefenen. Als je een fout maakt, krijg je de dagen erop nieuwe vragen over dat onderwerp. Tevens kun je er het examen op oefenen. Voor mensen met dyslexie zit er een uitgebreide voorleesfunctie op de app.

Heb je vragen of wil je, je opgeven voor een dagcursus Klein Vaarbewijs 1? Neem contact op door te bellen naar 0624-589057 (op cursusdagen voor 10 uur of na 16.30 uur) of door een e-mail te sturen naar vaarbewijs@dagcursusvaarbewijs.nl. Je bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Schrijf je in voor de cursus

Een dagcursus vaarbewijs volgen? Wij zorgen ervoor dat jij de juiste kennis krijgt om te slagen.