Vaarbewijs

BedrijfsCursus

Als extra geef ik na een weekje oefenen een proefexamen, dat blijkt goed motiverend te werken.

 

Bedrijfscursus Klein Vaarbewijs 1 en 2

VOC-Vaaropleidingen verzorgt ook bedrijfscursussen voor ondernemingen, (semi)overheidsinstellingen als Waterschappen,  verenigingen en werven. Ik raad de bedrijfscursus in het bijzonder aan voor bedrijven waar het personeel vaart met kleine boten, omdat iedereen die een boot bestuurt bekwaam moet zijn en je daar als werkgever op aangesproken kan worden. Er staat verder in de wet dat :
De schipper van schepen die bedrijfsmatig gebruikt worden met een lengte tussen de 15 en 20 meter een vaarbewijsplicht heeft. Bijvoorbeeld bepaalde rondvaartboten op aangewezen wateren, niet vrij varende veerponten, sleepboten of duwboten korter dan 20 meter, die een schip korter dan 20 meter slepen of duwen). Bel: 0624589057

 

Van brandweer tot watersportverenigingen

Iedereen kan bij mij terecht voor bedrijfscursus of men nu de rattenvangers van de Waterschappen of het personeel van een klein fiets-/ voetgangerspontje wil laten opleiden, een brandweerkorps een Vaarbewijs wilt laten behalen, of de schippers van een offshorebedrijf een cursus wilt laten volgen, het kan allemaal. Op deze manier heb ik in de loop van jaren heel wat schippers opgeleid.

 

Cursuslocaties

De cursuslocaties van VOC-Vaaropleidingen zijn normaliter Amsterdam en Groningen. Voor een bedrijfscursus is het echter ook mogelijk om een andere locatie te bespreken.

Mijn ervaring is dat  men op een andere locatie dan het eigen bedrijf beter nieuwe stof opneemt.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bedrijfscursus? Neem contact op door te bellen naar 0624-589057 of door een e-mail te sturen naar vaarbewijs@dagcursusvaarbewijs.nl. Je bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Meld je nu aan!

Een dagcursus vaarbewijs volgen? Wij zorgen ervoor dat jij de juiste kennis krijgt om te slagen.