De dagcursussen worden gegeven op twee verschillende locaties, namelijk in Amsterdam en Groningen. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een andere cursuslocatie te bespreken.

 

Schippers die al jaren pleziervaren en soms merken dat de boot niet doet wat ze willen, zullen in het vaarbewijs van VOC de oplossing vinden. Overigens is het zo dat je ook met een niet vaarbewijs plichtige boot de regels moet kennen en moet weten wat er van je verwacht wordt.

 

Andere locaties mogelijk voor bedrijven

De cursussen in groepsverband worden gegeven in Groningen thuis aan de grote tafel en bij meer dan 9 man in www.hetheerenhuis.com en in Amsterdam bij www.eindevandewereld.nl en www.studiozena.nl. Voor bedrijven is het echter mogelijk om een andere locatie te bespreken, want alle bedrijfscursussen worden in overleg met de opdrachtgever op maat gemaakt en uitgevoerd.

 

Heb je vragen of wil je, je opgeven voor een dagcursus? Neem contact op door te bellen naar 085-2080842 (voor 10 uur of na 16.30 uur) of door een e-mail te sturen naar vaarbewijs@dagcursusvaarbewijs.nl. Je bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.